Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 10-05-2013 19:06:11
Computers & Telefonie

Freya stopt met kassa

Ja u heeft helemaal gelijk, maar ik denk er precies zo over. maar dit is bijna het enige contact wat ik nog met de buiten wereld heb. al zou het zonder punten zijn zou ik toch op de oude voet verder gaan want al die nonsens van exper en top antwoord noem maar op is alleen maar een bevestiging van wat u hier schrijft.
het is gewoon proberen om wat van mijn levens ervaringen over te brengen waar een ander daar nog gebruik van kan maken.ook mijn gezichts vermogen wordt minder en de leeftijd gaat ook een woordje mee spreken.en ik zal er best eens een keer naast zit mischien wel meer dan 1 keer maar ik er gewoon plezier in om mijndagelijkse sleur te onderbreken. het gaat u goed en ik zeg eerlijk ik ben ookal maar dan wel onder valerius zonder 2 ook al heel wat jaartjes hier aan mee gedaan.en om niet iedereen het zelfde is zal waar u nu voor stopt nooi veranderen. het gaat u goed maar blijf in elk gevan lid zodat als u het werkelijk gaat missen u gewoon weer verder kan gaan.