Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

stacey
stacey - 10-05-2013 22:59:31
Computers & Telefonie

Dubbele e mail

[quote=tenormin schreef op vrijdag 10 mei 2013, 22:28]misschien per ongeluk 2 keer accounts toegevoegd. dit kan je doen: open windows live mail als er geen menubalk op staat. druk op alt+m en klik op menubalk weergeven. daarna klik je op "extra" en klik je op "accounts". hierna komt schermpje tevoorschijn. klik 1 keer op account en ga nu waar "standaardaccount" achter staat en klik daarna 1 keer op verwijderen. als het goed is krijg je geen dubbele emails meer binnen.

misschien wel zo netjes niet een ander z`n tekst een beetje aan te passen en als `van jezelf ` te plaatsen maar wel even je bron vermelden ?!

http://www.nucia.eu/forum/threads/55102-mail-komt-dubbel-binnen-in-wlmail">- hier-

en we weten dan je geen link kunt maken maar kopiƫren en plakken kun je wel dus doe dat dan gewoon even met de url......