Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 11-05-2013 12:38:05
Computers & Telefonie

Freya stopt met kassa

Beste freya,

log ik in en het eerste wat ik zie: 'freya stopt met kassa'.
jammer, jammer, jammer al snap ik de reden(en).

op 2/6/2006 gaf ik een eerste reactie op dit forum en op 6/1/2007 stelde ik m'n eerste vraag en verbaasde me over de snelle en goede reacties van o.a. phinder en edwardus. op 18/3/2007 een nieuwe vraag met o.a. reacties van jou. sindsdien heb ik vaker vragen op computergebied gesteld en kreeg altijd goede reacties van jou, holpen, gsm, dirck, edwardus, akkefiet, birdies (waar is die gebleven?) e.a.
op een gegeven moment besloot ik om m'n 'kennis/ervaring' ook te gebruiken om anderen van dienst te kunnen zijn met o.a. jou als voorbeeld.
ik herinner me een zomerse zondag waarop er nog geen enkele (computer)vraag gesteld was, waarop ik besloot zelf een 'probleempje' te plaatsen. een onmiddellijke reactie van jouw kant: "ha, een klant!" en natuurlijk de oplossing!

had en heb nog steeds de grootste waardering voor je v.w.b. je kennis, kunde en inzet op dit forum, ondanks dat we laatste tijd wat 'verschil van mening' hebben gehad.
(het is voor dit forum te hopen dat de redactie inderdaad eens iets gaat doen aan die 'punten'. heb hier onlangs nog een mail over gestuurd, maar geen reactie gehad.)

het is voor dit forum een groot gemis dat je ons gaat verlaten. we zullen je antwoorden/oplossingen op computervraagstukken e.d. zeker gaan missen!

freya, ik wens je het allerbeste voor de komende jaren en mijn dank voor de vele hulp die ik in de afgelopen jaren van je heb mogen ontvangen.
voor mij ben en blijf jij de top!!

hartelijke groeten,

edrick3