Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fotoflex
fotoflex - 12-05-2013 07:51:32
Huishouden & Energie

Energie verbruik

[quote= dus ik heb aangegeven als ik volgend jaar weer de werkelijke meterstand doorgeef dan weten jullie wat mijn "nominale verbruik" is en krijg ik geld terug van het
afgelopen jaar? blijkt niet het geval ik moet gewoon betalen, of ik het nu wel of niet verbruikt heb.


ik moest 2 jaar terug (ook bij greenchoice) €700 bijbetalen. het jaar erna kreeg ik hetzelfde bedrag terug. wat me dus een administratieve fout leek, of, voor de complot-theoristen, het is natuurlijk mogelijk dat ze een percentage van de klanten bewust een te hoge rekening sturen. wie protesteert krijgt het meteen terug, de rest blijft op de rekening van gc staan. dat is veel goedkoper dan geld bij de bank lenen. het volgende jaar wordt dat gladgestreken en wordt een andere groep klanten te hoog aangeslagen, ad infitum, of zolang het nodig is om een gat in de begroting te dichten.
vergezocht?
lees; http://nl.wikipedia.org/wiki/enron