Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sr
sreglov - 13-05-2013 11:44:16
Computers & Telefonie

Kan mijn pc traag worden van facebook games?

Je pc wordt sowieso trager door alles wat geïnstalleerd wordt. voor facebook spellen hoeft doorgaans niet zoveel geïnstalleerd te worden, maar bijv. flash van shockwave is vaak wel nodig. als je een beetje een pc hebt die redelijk bij de tijd is, zou dat niet zo'n probleem hoeven op te leveren.
wel kan het zijn dat als je het spel speelt, je pc trager wordt, omdat het spel veel van je pc vraagt. als dit zo is zou ik je aanraden om als je het spel speelt alle andere programma's zoveel mogelijk af te sluiten. maar zeker een wat oudere pc kan erg veel moeite hebben met flash spellen. zo heb ik een wat oudere xp pc en die heeft behoorlijk wat moeite met mijn cityville stad met > 1.000.000 inwoners, terwijl mijn windows 7 laptop dit prima aankan. dan kun je gewoon concluderen dat je pc het niet meer trekt.