Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kaasbroodje
kaasbroodje - 13-05-2013 13:52:59
Computers & Telefonie

Kan mijn pc traag worden van facebook games?

[quote=kanty schreef op maandag 13 mei 2013, 13:38]wat is het nou. de ene zegt de pc wordt niet trager en de andere zegt de pc wordt wel trager. je raakt alleen maar in de war van deze antwoorden. wel geweldig dat jullie allemaal altijd helpen. petje af. gr kanty.

je moet het zo zien:

een pc heeft een maximaal "vermogen" om data te verwerken. wanneer je dit vermogen gebruikt ( denk aan: meerdere programma's open, games of meerdere pagina's open ) neemt het beschikbare vermogen af.

het maximaal vermogen van je computer hangt samen van een aantal onderdelen, daarom kan het zijn dat er een opstopping ontstaat omdat één van die onderdelen op zijn maximale belasting komt.

je werkgeheugen kan bijvoorbeeld al vol zitten van alle tabbladen van ie. op dit moment is er geen of weinig ruimte meer voor je facebook spel. de computer gaat dan langzamer werken omdat het moet wachten totdat er wat ruimte vrijkomt. dit ervaar je als langzamer worden. ( je kan het ook zien als een knooppunt van autowegen. als de kruising verstopt zit dan moet alles even wachten. als je de game, of iets anders, afsluit dan wordt het weer rustiger en loopt alles sneller door. )

en zo zijn er nog veel meer vergelijkingen. het hangt heel erg af van de prestaties van je computer. hoe sneller en beter je computer, hoe minder je het merkt dat er een spelletje op draait.

misschien kun je iets meer vertellen over je computer ( merk, model, leeftijd en het liefst specificaties )