Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gompy2
gompy2 - 14-05-2013 17:23:08
Huishouden & Energie

Wat is een goede vergelijkingssite voor energieleveranciers?

[quote=hook! schreef op maandag 13 mei 2013, 21:18]wij overwegen om over te stappen naar een andere energieleverancier. weten jullie een betrouwbare vergelijkingssite?
ik weet wel een site waarvan de eigenaar(s) het als roeping heeft gemaakt om vergelijkingssite's te vergelijken, echt waar...
quote:

vergelijkingssites op het internet
moeilijk te vinden, veel kaf tussen het koren.
op het internet verschijnen voor allerlei transacties steeds meer vergelijkingssites, om prijzen of producten te vergelijken. dat is voor de consument natuurlijk een goede ontwikkeling. maar helaas functioneren niet alle vergelijkingssites even goed. en het is vaak een hele klus om het kaf van het koren te scheiden. zoekmachines en startpagina-achtige overzichtssites met rubrieken bieden namelijk geen kwaliteitsoordeel.
een overzicht van de beste vergelijkingssites

om het de consument gemakkelijker te maken biedt snakewool een onafhankelijk overzicht van de beste vergelijkingssites in zo veel mogelijk categorieën. de ambitie van snakewool is om het aantal rubrieken steeds verder uit te breiden en de beoordelingssystematiek (e-rating) steeds verder te verfijnen, om op termijn een vrijwel alomvattend overzicht van vergelijkingssites te bieden.

over snakewool

snakewool is een particulier initiatief met het oogmerk om een nuttige service aan de consument te bieden door middel van een voorselectie van goede vergelijkingssites. doordat snakewool onafhankelijk is en blijft, kunnen wij een eerlijk oordeel vellen over de vergelijkingssites. we streven er daarbij naar om dat op zo zorgvuldig mogelijke wijze te doen.

snakewool is niet gelieerd aan één of meer van de op deze site beoordeelde vergelijkingssites.
enz, enz...

klik hier-> http://www.snakewool.nl/index.htm">snakewool

ook vergelijkingssite's voor energie heeft men onderzocht en vergeleken.
men heeft dus niet zelf de energieprijzen onderzocht, maar hetgeen de vergelijkingssite's voor energie concludeerden en of die conclusie's wel juist waren.
quote:

energiebedrijven vergelijken.
test uitgevoerd: december 2012
energietarieven vergelijken via het internet

sinds 1 juli 2004 mogen consumenten hun energiebedrijf kiezen. en energie vergelijken loont! volgens de consumentenbond is ieder jaar overstappen van energieleverancier het voordeligst.
slechts een handjevol unieke sites om energietarieven te vergelijken

u kunt op het internet op heel veel verschillende websites terecht voor het vergelijken van energietarieven. veel van deze vergelijkingssites draaien echter in feite via hetzelfde handjevol databases.

de volgende energievergelijkers hebben hun eigen database:
enz, enz...

klik hier-> http://www.snakewool.nl/vergelijk/energiebedrijven.htm">snakewool energiebedrijven vergelijken

leesvoer genoeg denk ik.. ;-)