Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

dirck
dirck - 15-05-2013 09:40:51
Computers & Telefonie

Avast is niet te verwijderen

[quote=zwaardvis schreef op dinsdag 14 mei 2013, 21:15]ga naar veilige modus met netwerkmogelijkheid. (bij starten pc op f8 drukken)
download de avast remove utility. http://www.avast.com/uninstall-utility">klik hier
verwijder uw avast versie en evt. enkele versies daarvoor, de utility daarvoor enkle malen opnieuw starten en uitvoeren.
start de pc normaal op en avast moet weg zijn.
je kunt beter éérst de uninstall-utility van avast downloaden en daarna pas de computer in de veilige modus zonder netwerkmogelijkheid opstarten.

in de veilige modus start er namelijk helemaal niks meer op wat in de opstarttaken staat, dus ook geen antivirus en andere beveiligingsprogramma's worden opgestart in de veilige modus. als je dan het internet opgaat, dan is de kans groot dat je besmet raakt.

@bornsol,

heb je al een andere virusscanner gedownload? of welke ben je nu van plan te gaan gebruiken?

zoals ik al eerder schreef, hoef je avast alleen maar opnieuw te registreren om zodoende avast weer voor een jaar te kunnen gebruiken.