Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

patrick555
patrick555 - 17-05-2013 12:01:26
Huishouden & Energie

Geluidsoverlast toilet na verbouwing

[quote=tenormin schreef op vrijdag 17 mei 2013, 11:00]denk niet dat het voor de buren een optie is om het toilet weer naar elders te verplaatsen. en ja, men kan er last van hebben als je de hele dag in de huiskamer bent. neem aan dat jullie wel eens t.v. kijken; daar komt het 'toiletteergeluid' toch niet bovenuit? wees maar blij dat het niet de slaapkamer is: weet precies wanneer de bovenburen gaan 's-avonds/'s-nachts. maar, wat kaasbroodje al zegt: je went aan alles. (enige tip die ik heb: niet op letten, anders worden de geluiden overheersend).

wat is dit dan voor'n onzin. je went er wel aan :s
als iemand schade in je auto rijdt wil je het toch ook heel. najah bij jullie zou ik zeggen: ' ach die deuk en kapotte ramen zijn toch niet erg. je went er wel aan'. wat een onzin.