Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

de eelco
de eelco - 18-05-2013 09:32:43
Huishouden & Energie

Geluidsoverlast toilet na verbouwing

[quote=opuntia schreef op vrijdag 17 mei 2013, 20:34]misschien is verhuizen naar een huurwoning het beste, met een eigen woning is het erg moeilijk zo niet onmogelijk om iets aan je probleem te laten doen.
alle gemeenten hebben boter op hun hoofd en doen waarschijnlijk niets aan je probleem, "je bent een zeurpiet" zullen ze niet zeggen maar dit gevoel zal je wel krijgen.
dit blijkt al uit de reacties hier, "je moet er maar aan wennen".
het is natuurlijk de omgekeerde wereld.
maar probeer eerst nog eens de gemeente aan te spreken op hun bouw- en woningtoezicht en verhuis als je niet geholpen wordt daarna naar een huurwoning in tilburg waar je zelfs met succes kunt klagen over je criminele buurman.[/qu

dus u denkt dat als je in een huurwoning zit er van alles word geregeld?laat me niet lachen want de woningbouwverenigingen hebben schijt aan je als huurder en willen alleen maar je huur ontvangen en voor de rest moet je niet zeuren.....