Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ry
ryan321 - 20-05-2013 00:50:09
Geldzaken & Recht

Nog meer geld verdienen op internet

Pff jammer om te zien dat mensen zo moeten reageren bij een normale vraag. misschien ben ik een beetje aan de late kant maar ik wil toch even reageren. misschien heb je het al aangeschaft en weet je het al..

dat je 274 euro per dag gaat verdienen is natuurlijk geen garantie en dat zul je ook niet snel verdienen. 5% van de mensen die het programma kopen en ook uitvoeren zullen geld gaan maken. ik behoor gelukkig tot die groep, maar ik verdien niet zoveel als dat casper zegt. op het moment verdien ik ongeveer 800 euro in de maand, hiervoor heb ik wel hard geleerd en gewerkt (makkelijk geld verdienen is het niet!). oplichting is het zeker niet, want je leert heel veel. als je het nog niet hebt aangeschaft, contacteer mij dan voor je vragen.