Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

diumenge
diumenge - 20-05-2013 22:24:18
Computers & Telefonie

Afrekenen met 100 kb

[quote=alexishoop schreef op maandag 20 mei 2013, 18:59]afronden of middelen doe je normaal gesproken zowel naar boven als beneden toe. ik vind dat de provider wel erg misbruik maakt van de omstandigheden als er enkel in het nadeel wordt berekend.als er letterlijk het volgende staat: "alle gesprekken worden naar boven afgerond op hele minuten. mobiel internet wordt afgerond per 100 kb." dan lijkt mij dat toch vrij duidelijk. laat ik het zo zeggen ik begreep het in ieder geval direct.
of dacht je dat anders dat een gesprek van 29 seconden of een sessie van 49 kb naar beneden (dus 0) zou worden afgerond. er staat duidelijk 'naar boven'. het is dus precies zoals dirck het zegt.

[quote=mariodings schreef op maandag 20 mei 2013, 17:21]volgens mij is hier sprake van een voorwaarde waarvan niet helder is wat het effect is. nu blijkt dat ik soms wel 20 sessies per dag maak, = 2mb maar in werkelijkheid bijvoorbeeld 0,3mb.
waarom is het effect hiervan niet duidelijk, wat je hier beschrijft kan je toch van te voren bedenken?

[quote=mariodings schreef op maandag 20 mei 2013, 17:21]en hoe laat ik een sessie door lopen? als dat kan, dan wil ik dat echt wel zo instellen hoor.
wat voor telefoon heb je? android, iphone, windows phone etc. volgens mij is bij elk os wel in te stellen dat je internet verbinding permanent aan staat, dus één sessie. zal alleen worden afgebroken als je op wifi overschakelt. zo werkt het bij mijn windows phone 8 tenminste wel.