Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

alexishoop
alexishoop - 21-05-2013 07:13:29
Computers & Telefonie

Afrekenen met 100 kb

Je hebt helaas geen invloed op wat een sessie is. lijkt me dus ook geen goed advies (voor beide partijen) om je telefoon zo in te stellen dat deze alleen via 1 type verbinding altijd aanstaat. in alle gevallen moeten de providers hun voorwaarden duidelijker uitleggen. je zal maar op een druk event of in een randgebied veelvuldig van netwerktype gepusht worden, of zoals hier het geval, ter goede trouw en keurig spaarzaam met je dataverbruik willen omgaan, daar mag geen misbruik van worden gemaakt.

datalimieten op internet worden alleen beperkt gedoogd vanwege de capaciteits problemen, hoofdzakelijk hebben burgers recht op vrije toegang tot informatie zonder hinderlijke obstakels.