Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hutch
hutch - 21-05-2013 09:34:22
Geldzaken & Recht

Nog meer geld verdienen op internet

Zoals ik wel verwachtte, reageert ryan321 niet (meer).

en waarom niet? om het simpele feit dat de gegevens over het betreffende (malafide) 'bedrijf' al lang, voordat ryan321 reageerde (zich registreerde), weg gemodereerd waren.

dus hoe weet ryan321 over de inhoud van die website dan?? hij schrijft over specifieke zaken, die je alléén kunt weten als je die website kent. en ryan321 heeft zich pas geregistreerd op 20 mei 2013.

ik zou zeggen, ryan, ga lekker bij je 'vriendjes' zitten op mambo-beach op curaçao.
ga samen lekker verder met het pogen om onschuldige mensen hun geld uit de portemonnee te kloppen. verder zal ryan ook wel niet verdere reacties plaatsen op deze website.

en zo val je keihard door de mand.
en ryan...... ook inhoudelijk is jouw reactie één grote leugen. maar goed... dat hoort nu eenmaal bij jouw 'vriendenclubje'.

en ja, ook ik weet dat het gezellig is op mambo-beach. en ook ik ken de vele (sterke?) verhalen die daar verteld worden......... rara....