Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

th
thunderr - 21-05-2013 11:57:56
Computers & Telefonie

Hi leaseconstructie ongunstig voor iphonegebruikers

Het vervolg van de ellende met leasetoestellen van hi en bij het niet accepteren van de reparatiekosten geen vervangend toestel krijgen met hetzelfde besturingssysteem.

nog steeds geen officieel bericht van hi gehad betreffende het omruilen van mijn defecte iphone 4 8gb voor een alcatel toestel met androidbesturingssysteem. wel grappig eigenlijk je levert een iphone in krijgt een alcatel in je handen gedrukt geen officieel briefje dat dat is gebeurd en hoppa zoek het maar uit.

door vervelende omstandigheden even niet de discussie voort kunnen zetten maar ik ben er weer.

discussie blijft ongewijzigd. hi heeft nog steeds de voorwaarden niet aangepast van hun leaseconstructie. inmiddels heb ik begrepen dat een aantal andere providers wel bij leaseconstructies aangeeft dat je als iphone(lees: apple)-gebruiker) en blackberry-gebruiker bij het niet accepteren van het reparatiebedrag ingeval schade aan je toestel , aangeeft aan klanten dat ze een androidtoestel terugkrijgen. hi nog steeds niet heb het onlangs nog even getest.
oftewel denk erom als je iphone of blackberry gebruiker bent en je sluit een leasecontract af met hi. je krijgt bij schade aan je toestel(die je niet accepteert omdat de reparatiekosten bijvoorbeeld heel hoog zijn) geen vergelijkbaar besturingssysteem terug. volgens de hi jongens en meisjes , die je zo leuk altijd met je en jou aanspreken, hebben apple en blackberry geen goedkope vervangende toestellen namelijk.
maar ze weigeren bij hi dit op te nemen in de voorwaarden(en dan gaat het om het voorwaarden-artikel behorende bij het niet accepteren van het schadebedrag). er staat dat er een vervangend goedkoper toestel wordt meegegeven maar er staat niet dat dit dus nooit een appletoestel of blackberry zal zijn. wees gewaarschuwd en tuin er niet in...je blijft namelijk de gehele looptijd betalen alsof je een iphione of blackberry hebt!!
mijn klacht gaat deze week naar de acm/opta/consuwijzer.nl .

groet ron
wordt vervolgd