Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hansje klein
hansje klein - 21-05-2013 13:13:29
Geldzaken & Recht

Misgelopen herinneringen door niet bezorgde post.

Slagroomsoes,

ik heb dit probleem maandelijk's tenminste één keer gehad en zou je aanraden om allereerst hierover iets schriftelijks door die makelaar te laten onderteken wanneer er überhaupt post van jou achter de verkeerde deur ligt met het juiste adres, zodat je de belastingdienst en wie weet wie er nog problemen gaat maken, tenminste een bewijs kunt voorleggen.

mijn oplossing was om bij sand, een andere postbezorger, een klacht in te dienen over het feit, dat de post door 14-jarige kids werd bezorgd. hierdoor kwam ik in het bezit van namen, die hoger op de beslissingen-mogen-nemen-lijst staan. ik moest dreigen met een aanklacht over "kinderarbeid".

uiteindelijk zul je altijd een officiële klacht naar post.nl (met de brief van de makelaar....) moeten sturen en pas met het antwoord een rechtsraad kunnen zoeken. dus 1- bewijs van het probleem, 2-afgewezen klacht met reden, 3-hulp zoeken die dit soort bewijzen sowieso moet hebben alvorens actief te kunnen worden

en -4-.......betaal de belastingdienst voorlopig onder protest om verdere boetes en incassokosten te verhinderen.