Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

diumenge
diumenge - 21-05-2013 18:43:52
Computers & Telefonie

Afrekenen met 100 kb

Mijn laatste reactie hier op.

de vergelijking met een winkel gaat helemaal nergens over, maar mocht er een winkel zijn die een vergoeding vraagt om binnen te komen, dan is dat hun goed recht. en het is het recht van de klant om dan wel of niet die vergoeding te betalen, zolang ze het maar van te voren aankondigen lijkt me dat geen enkel probleem.

ja, de provider levert een dienst namelijk ongefilterd en vrije toegang tot het internet. van te voren vertellen ze je hoe ze dit gaan afrekenen, daar ga je mee akkoord. in de http://www.hollandsnieuwe.nl/assets/brand_lvr/pdf/hollandsnieuwe_overige_voorwaarden.pdf">overige voorwaarden van hn staat drie keer "mobiel internet wordt per sessie naar boven afgerond op 100kb." waar zit het tegenstrijdige?