Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sy
sylli - 22-05-2013 00:09:31
Voeding & Gezondheid

Tandarts rontgenfoto

Nee, die kun je niet terugvorderen. je tandarts heeft een handeling uitgevoerd en daarvoor mag hij een bedrag in rekening brengen.
hetzelfde geldt natuurlijk ook voor de kaakchirurg, maar het rottige is wel dat je hem maar op zijn woord moet geloven als hij zegt dat de foto van de tandarts niet goed en onduidelijk was. voor hetzelfde geld was de foto van je tandarts wel goed en heeft de kaakchirurg onnodig een foto laten maken. misschien uit gewoonte voor zichzelf en/of vertrouwt een collega-arts niet en/of declaratiegedrag (kijk maar naar nieuws de laatste tijd).
maar ik denk dat met de meeste tandartsen best wel valt te praten erover. misschien dat bij een volgende periodiek onderzoek of iets dergelijks als er weer een foto moet worden gemaakt dat die dan niet in rekening wordt gebracht. nee heb je, ja kun je krijgen.