Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Apetjoek
Apetjoek - 22-05-2013 14:40:25
Vrije tijd & Tuin

Waarom mogen nieuwsprogramma's om 18:00 uur horrorbeelden uitzenden

Zoeker en teiger , als je van deze tijd bent weet je dat kinderen van 4(vier) jaar al rondlopen met een i-pod ,mp4-speler , laptop , e-reader en let op , zelfs met de afstand bediening van de tv dit alles om de pappa's en de mamma's even tijd voor zich zelf te geven.
wat maakt het dan uit als een kind van 6(zes) zelf bepaald of hij/zij kijkt naar alle misere in deze wereld , als ze er thuis niet naar kijken wordt het wel verteld in het kring gesprek op de voorschoolse opvang of op de kinderopvang .
en als je niet wilt dat je kind er van hoort of van ziet sluit je dan af van de buitenwereld en schakel als je kind thuis komt de hoofdschakelaar van de electra van on naar out.