Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fe
ferdi31 - 22-05-2013 18:46:10
Auto & Vervoer

Tom tom navigatie

[quote=jozo schreef op woensdag 22 mei 2013, 02:47]

@ferdi31:

jou bijdrage gaat voorbij aan de discussie en is er een van die je vaak op forums ziet, ik wil ook even wat zeggen maar ik begrepen niet waar over het gaat. antwoord op je stelling nee ik rij niet over rotondes of over kruisingen die niet bestaan.
.

mijn bijdrage voegt wel degelijk iets toe aan je onderwerp, je kan niet blindelings vertrouwen op je tomtom, anders zou je weer eens een keer een rijles moeten nemen, word het je haarfijn uitgelegd, vind je een beetje kinderachtig reageren, de wegen veranderen continue, dus je moet het zelf in de gaten houden, hoe je rijdt, en hoe je anticipeert in situaties, eenrichtingswegen, rotondes ed kunnen nooit helemaal up to date zijn op je navigatie, daarom zeg ik dat je nog altijd zelf verantwoordelijk bent voor je rijgedrag, in jouw kwestie zal ik naar de gemeente gaan, en hier je probleem aan"kaarten".. maar aangezien jij zo kinderachtig kunt reageren zou je daar ook geen kans maken op een beetje menselijkheid.. succes!