Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

diumenge
diumenge - 23-05-2013 08:42:57
Geldzaken & Recht

Ing maakt het fraudeurs gemakkelijk

[quote=donna schreef op woensdag 22 mei 2013, 14:13]... van mijn rekening werd een bedrag afgeschreven. de naam van de begunstigde was een mij onbekend bedrijf. ...
als je schrijft dat er een bedrag werd afgeschreven zal vrijwel iedereen er van uit gaan dat dat een incasso betrof, ander schrijf je wel overgeschreven of betaling o.i.d.

[quote=donna schreef op woensdag 22 mei 2013, 23:14]... het was een betaling via internetbankieren, maar ik kon niet meer vinden dat ik dat had overgemaakt. ...
je hebt dus of actief zelf iets betaald via een overschrijving of een betaling met je bankpas, als je naar de transactiedatum en bedrag kijkt en diep in je geheugen graaft dan moet je er toch wel achter kunnen komen wat de betaling betrof.


ik heb het niet hoog op met de ing, maar geef ze hier volledig gelijk met hun reactie. de opmerking dat het ing medewerkers er zo makkelijk wat bij kunnen verdienen raakt helemaal kant noch wal. hoe zouden ze moeten verdienen aan betalingen die jij zelf initieert?