Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

dearagain
dearagain - 23-05-2013 18:54:42
Geldzaken & Recht

Welke soorten garanties zijn er op de markt?

[quote=alexishoop schreef op donderdag 23 mei 2013, 07:36]garanties bestaan officieel niet, in nederland geldt er maar 1 hele belangrijke dwingende bepaling in voor alle burgerlijke overeenkomsten (dus zowel zakelijk als prive); dat ze voldoen aan de gemaakte afspraken, geschepte verwachtingen en de eigenschappen die men tijdens normaal gebruik daarop mag verwachten.

bedrijven willen dat via voorwaarden, disclaimers enz veelal beperken en zelfs aansprakelijkheid en risico uitsluiten, maar elke poging daartoe om dat te doen is praktisch futiel. als bedrijf kun je veel beter je energie steken in voorwaarden en bedrijfsprocessen hoe je dat gaat regelen en als marketing hoe je dat als verkoop argument kunt gebruiken, doe je dat niet dan ben je automatisch en ondubbelzinnig al aansprakelijk bij verstek.



*dank je voor jouw inhoudelijke reaktie

*ik zal bezien of ik een deel er van kan verwerken in het stukje