Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ed
edwin7 - 27-05-2013 18:43:23
Geldzaken & Recht

Zilver munt heeft lager gehalte zilver dan vooraf aangegeven

Bij daglicht met een loep nogmaals gekeken en er staat toch 925 op de "penning" van het amsterdams muntkantoor. de penning is in proof kwaliteit maar ziet er een beetje uit als een kermisprul, ik heb meerdere 99,9% zilveren munten dus weet hoe dat er uitziet, de penning zit in een capsule die je niet open kunt maken, het totaalgewicht is 10 gram, uit ervaring weet ik dat de capsules 3-5 gram wegen, dus maximaal gewicht van de penning is 7 gram en daar dan 92,5% zilver van zijn dus maximaal 6 gram, komt neer op circa 3,5 euro zilverwaarde als het echt zilver is en geen plastic met een zilver laagje.

ik ga gewoon die 10 euro betalen en laat het erbij maar zal nooit meer een prullaria van dit muntkantoor afnemen, misleiding wat de klok slaat bij dit bedrijf, maar er zitten gelukkig geen vervolgzendingen aan vast, bedankt voor de informatieve reacties!