Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sl
slobberbone - 31-05-2013 18:13:05
Elektronica & TV

Hoe handig & eerlijk zijn algemene energielabels?

[quote=tijger1 schreef op vrijdag 31 mei 2013, 17:38]@slobberbone

ik herinner mij niet dat we het al over wasmachines op de warme waterleiding hebben gehad. maar goed. lijkt me ook onvoordelig, want dan is het spoelwater ook warm en dat is onnodig.

afgezien daarvan heb je ook nog spullen die maar op maximaal 40* gewassen mogen worden. lijkt me dus niet zo'n goed idee.


nee, niet direct een op een maar stond wel hier vermeld waar u ook aanwezig was:

http://kassa.vara.nl/vraag-beantwoord/vraag/vadetail/koelkast-vervangingsbeslissing/cpagina/15/?vhash=c749c73j#902093

bij spoelbeurt wordt hij tijdig op koud gezet, er wordt altijd gespoeld met koud water.

en er zit altijd koud water in de leiding dus op moment dat hij wel 60 graden is zit er er in de wasmachine water wat ongeveer 50 graden is, nooit geen problemen ondervonden ook niet met kleren die je op 30 graden mag wassen.

enorme besparing van energie en zo kan ik mijn oude wasmachine en ook mijn vaatwasser behouden, ze zijn beiden nog goed en nu ook nog eens erg zuinig :)