Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

alexishoop
alexishoop - 31-05-2013 19:44:10
Elektronica & TV

Hoe handig & eerlijk zijn algemene energielabels?

Volgens mij worden veel van die testen en rekensommen door brussel uniform bepaald voor gemiddelde situaties. volgens mij was een a label voor 2011 ook 220 wasbeurten en nu diezelfde 280 wasbeurten en zo cumulatief straks weer verhoogd, lekker luie methode dus en leuk als je een druk gezin hebt, maar als je daar onder zit moet je dus goed oppassen.

een professionele vaatwasser voor 16 amp met 3kw geeft 0,15kwh voor 3minuten, dan is je vaat klaar, probleem is dat die water hergebruiken, slechts 2 liter water wordt er weggespoeld, dat wordt een stinkboel als je die een paar dagen bij huiskamer temperatuur vol laat. maar is wel lekker goedkoop met slechts 5 euro kosten per jaar voor 150 wasbeurten.

dus gezinnen kunnen ook kijken of hun stoppengroep geschikt is voor 16amp aansluitingen en daar dagelijks mee afwassen.