Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sl
slobberbone - 31-05-2013 21:03:47
Elektronica & TV

Hoe handig & eerlijk zijn algemene energielabels?

Dat van die vlekken inbranden dat is mij geheel onbekend, moet ook zeggen dat het ook niet zo heet wordt als de hr weergeeft er zitten immers ook x-aantal liters water koud in de leiding. ik schat het ongeveer 45- 50 graden dat is prima voor de wasmachine.

mocht wel direct heet zijn zet ik de eenknops thermostatische kraan iets kouder maar dat is zelden nodig en bij spoelen staat hij altijd op koud.

bij mijn vaatwasser ruim ik tafel af en doe aanrecht gebruik dan vooraf al warm water dus wat er instroomt is echt heet 60/65 graden.

dan is het gewoonweg een goede en goedkope manier om je machines zuinig te maken en er zijn veel ervaringen van mensen die het al meer dan 15 jaar doen op deze wijze.