Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 01-06-2013 19:42:36
Vrije tijd & Tuin

Wat doe je na slechte ervaring fotoshoot? utrecht groupon dream photographer

Hallo,

wij hebben ook een slechte ervaring bij deze fotograaf. wij hadden er ook meer van verwacht dan gekregen.

bij binnenkomst (wij waren te vroeg) mochten we even wachten en kregen we water of thee aangeboden. opeens kwamen er 2 mensen binnen de voor ons de fotoshoot hadden gehad om foto's te bekijken, wij konden gewoon mee kijken, geen afgeschermde ruimte oid. ruim een half uur gewacht, ruim een kwartier nada twij de afspraak hadden mochten we op de foto. eerst samen 6 foto's en toen apart, omkleden maar riep hij. dus wij ons zelf uitgekozen kleding uit de tas en achter een kamerschermpje omkleden terwijl die mannen langsliepen :s

nog hooguit 10 foto's van ons samen en we zijn klaar roept hij. 20 mimuten duurt het om de foto's te bewerken dus of we even willen wachten. we kregen bij de aanbieding 10 foto's op dvd ,aar ja dan kan je er alleen naar kijken zei hij dus als we ze op cd wilde kost het normaal €30 per foto maar vandaag kregen wij 10 foto's voor €50. ik vroeg of dat er 12 konden worden en dat kon ook, opeens konden het er zelfs 15 foto's worden maar ik moest wel gelijk afrekenen. ik deed dit contant en opeens kon het ook wel 20 foto's voor die €50.

na 20 minuten wachten konden we 21 foto's bekijken, we konden niet kiezen, ook al vonden we de helft niet mooi. dit gaf ik aan en kreeg gelijk een antwoord ' je kan zo die €50 terug krijgen en dan geen foto's, ook goed! maar je kan natuurlijk niet altijd mooi oo de foto staan zei hij nog na. besloten om de cd-rom toch maar te doen want we hadden een foto aan onze ouders beloofd. ik gaf nog aan da er een shoot van 1,5 uur beloofd werd terwijl we nu binnen een uur buiten stonden inclusief shoot en het uitzoeken van de foto's (20min) gaf hij aan dat de 1,5 uur inclusief uitzoeken is. toch waren we binnen een uur buiten en daar had hij niks op te zeggen!!

na thuis komst gaan googlen en toen kwam ik op deze site terecht en dan zie ik 2 reacties van de mensen van dream media fotografie dat het niet aan hun licht maar aan groupon. daar ben ik het nie mee eens want:
1 hun zijn toch j zee gegaan met groupon
2 hun weten toch de voorwaarden die groupon verkoopt en dat moeten ze dan naleven (champagne, visagist en styling advies?!)
3 hun kunnen toch mee foto's maken dan 20 en zorgen da de klanten kunnen kiezen uit meerdere foto's

echt waardeloos en zonde van de €100 die we kwijt zijn voor de paar foto's die niet naar onze zin zijn!!