Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

edrick3
edrick3 - 02-06-2013 18:36:21
Vakantie & Reizen

Larareizen

@@@,

ter info:

wordt sgst net als het garantiefonds sgr erkend door de anvr?

volgens de nederlandse wet (art. 7:512 bw) moeten reisorganisatoren er voor zorgen dat de klant gedekt is in geval van een faillissement van de touroperator. vele touroperators zijn hiervoor aangesloten bij sgr. het is ook mogelijk voor touroperators om zich aan te sluiten bij de stichting garantiefonds specialistische touroperators (sgst). deze door sgr opgerichte stichting geeft eveneens een goede dekking voor de consument.

reisbrancheorganisatie anvr accepteert deelname van touroperators aan sgst als gelijkwaardig aan sgr bij het voldoen aan de anvr-eis tot het leveren van een goede dekking bij faillissement.

u kunt op www.anvr.nl controleren of de reisorganisatie waarbij u wilt boeken, is aangesloten bij de anvr, en op www.sgr.nl resp. www.sgst.nl of deze deelnemer is van sgr resp. sgst.
(bron: anvr)

lara reizen vof lara reizen lauernessestraat 20 hs amsterdam www.larareizen.nl

staat als deelnemer sgst vermeld.

met vr.gr.