Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

eclipse
eclipse - 04-06-2013 14:10:11
Voeding & Gezondheid

Hoeveel gram is 800 ml

[quote=tenormin schreef op dinsdag 4 jun 2013, 13:38]eclipse, je zit toch op internet? "hoeveel gram is 800 ml " is toch zo op te zoeken"?
of je hebt het zoals je zegt wel opgezocht en begrijpt het dan niet. dat is dan moeilijk uit te leggen. net zoals je schrijft: "ik ken actieve kool kopen" kan ik vragen: wat schrijf je nu werkelijk fout?
@@ hoi tenormin ik weet dat ik een beetje vreemd schrijf, heeft oorzaken, ken er niets aandoen, evenals dat rekenen door gebeurtenissen ken ik me moeilijk concentreren. en kom dan niet op logische verklaringen. zie ook mijn andere vragen maar soms heel simpele dingen worden dan verwarrend,
ik ben niet gek/maf/ongeschoold ... maar neem het zoals het is he :-) heb het er zelf ook wel moeilijk mee. gr. han
@zoekster heeft helemaal gelijk het sg bepaald hier de boel omdat het lichter is dan water...betreft hier dus actieve carbon filterkool. de prijzen in de winkels zijn bekant verdubbeld dus even via mp regelen daar rekenen ze nog "normale"prijzen....