Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kaasbroodje
kaasbroodje - 05-06-2013 20:08:47
Computers & Telefonie

Usb bestand niet gevonden?

[quote=gsm schreef op woensdag 5 jun 2013, 19:59][quote=shan schreef op woensdag 5 jun 2013, 16:29]de andere is het copieren van. j: naar c:\programfiles ..... klinkt goed, maar in welk programma zou dat dan moeten?
shan
je moet de inhoud van de stick natuurlijk niet in een map van een ander programma kopiëren, maar in de map program files. dat gaat zo..

maak in program files een nieuwe map aan met een toepasselijke naam, bijvoorbeeld "test"
open nu de map test en kopieer daar de inhoud usb stick naartoe.
dubbelklik het .exe bestand in de map test om het programma te openen.

zo zou het moeten werken.

vergeet niet dat dit in een "dos" omgeving gaande is omdat ts opstart in veilige modus met opdrachtprompt, en dan gaat dat niet zó simpel ;)

je zou de xcopy fucntie kunnen gebruiken, maar normaal kun je met "cd" command naar de map in de usb stick gaan en dan de .exe runnen, als dit niet blijft werken dan zal de enige optie zijn een rescue disk maken zodat je daarmee verder kunt. het is niet moeilijk. bestandje downloaden ( iso ) branden op een dvd of cd, booten vanaf de cd/dvd en instructies volgen. easy.

link naar het bestandje van kaspersky:

http://rescuedisk.kaspersky-labs.com/rescuedisk/updatable/kav_rescue_10.iso">klik