Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 06-06-2013 22:23:13
Elektronica & TV

Ongewenste telefoontjes uit italie

Dag gsm,

ik heb al vele jaren een telefoonbeantwoorder en dergelijke figuren, maar ook van nederlandse bedrijven, houden daar niet van en dat werkt eigenlijk wel goed (behalve met de kpn). ze spreken nooit wat in en leggen direct op als ze de telefoonbeantwoorder horen en verder bellen ze in de regel niet weer (behalve de knp, die houden het wekenlang vol op alle tijdstippen inclusief het weekend voor hun aanbiedingen....).
ik heb mijn naam niet ingesproken in het bericht dat de beller hoort, maar alleen: dit is telefoonnummer...., en of ze een bericht willen inspreken. in eigen kring weet iedereen dat dus zij beginnen dan een bericht in te spreken, dan neem ik pas op.
verder lees je hier op het forum tips zoals hoorn naast de telefoon neerleggen en een poos later eens luisteren of ze nog aan de lijn zijn. of dat je vraagt of ze even willen wachten en dan hetzelfde doen, etc. maar dat heb je zelf ook wel gelezen neem ik aan. misschien kun je het nummer blokkeren in je telefoon? in het verleden kon je de kpn vragen actie te ondernemen maar ik weet niet of dat nog steeds zo is.

vr.gr.