Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marcel75
marcel75 - 07-06-2013 21:29:50
Geldzaken & Recht

Ben ik verantwoordelijk voor de bergrafenis van mijn vader

Wimmi,
ik verwijs graag naar het nieuwste autorisatiebesluit van de staatssecretaris. tevens verwijs ik graag naar het feit dat de executeur, als hij al inzage krijgt, slechts zeer beperkte inzage krijgt (notaris krijgt volledige inzage) en daarvoor eerst best nog wel wat gegevens aan moet leveren. die inzage zal te weinig zijn om iets mee te kunnen.

daarnaast zal de executeur moeten aantonen dat hij executeur is. dat kan hij alleen met een verklaring van erfrecht. en wat staat er ondermeer in de verklaring van erfrecht? de adresgegevens van de erfgenamen.

als u overigens al uw wijsheid van google haalt, dan behoort u van mening te zijn dat marsmannetjes bestaan, het monster van loch ness echt is etc etc. zoek maar bij google.