Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gompy2
gompy2 - 09-06-2013 17:02:34
Computers & Telefonie

Herhaling

[quote=tijger1 schreef op zondag 9 jun 2013, 16:19]
dat weet ik uiteraard. vind ik ook geen probleem, maar slagter doet net of we nu gratis kijken naar de publieke omroepen en wil dat wij daar nog extra voor gaan betalen. daar ben ik het dus niet mee eens en ik denk het overgrote deel van de kijkers niet.
ik weet niet waar jij dat leest of wat je leest, maar ik lees toch duidelijk:

jan slagter, vindt dat de publieke omroep niet meer door de overheid betaald moet worden. kijkers moeten zelf kiezen èn betalen voor nederland 1, 2 en 3

en

volgens slagters plan gaat er geen dubbeltje meer vanuit den haag naar hilversum.

dat zou betekenen dat wij niet meer hoeven te betalen via de belastingen zoals het inderdaad nu gaat.
en ze ontvangen genoeg van ocw, in 2010 was dat € 688,64 miljoen.
sterinkomsten ruim € 212 miljoen.
rente algemene mediareserve ruim € 2 miljoen per jaar.
tjakka zou onze positivo-goeroe emieltje zeggen.

ik heb niets tegen de publieke omroepen, in tegendeel, voor mij hebben ze best bestaansrecht en ik kijk het meest naar deze zenders, als ik al tv kijk..
wat me het meest tegen de borst stuit, en waar ik me het meest aan erger is dat ik verplicht ben om mee te betalen om die exorbitante inkomens van die lui te bekostigen.
die inkomens zul je waarschijnlijk bij de commerciëlen ook wel hebben, maar dan heb ik toch meer het gevoel dat ze niet in mijn portemonnee zitten te graaien, en daar heb ik een ontzettende hekel aan ;-)