Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fr
fred-eric - 10-06-2013 21:42:31
Computers & Telefonie

Sportpartner.nl

[quote=ilsekat schreef op maandag 25 feb 2013, 01:00]een aantal maanden geleden ben ik er ingetuind mezelf te registreren op sportpartner.nl. mijn doel was een sportmaatje te vinden. het punt is dat de website niet functioneert. bij het aanmelden is het niet duidelijk hoeveel je ervoor moet betalen. voordat je het door hebt is er een aanzienlijk bedrag van je rekening afgeschreven. vervolgens blijken er behoorlijk wat verouderde of niet bestaande profielen op de site aanwezig. daarnaast heb ik behoorlijk wat berichten gekregen van mensen die niet voor mij bedoeld zijn. daar gaat je privacy, want soms is de tekst ook nog wel in de trant van 'versieren'.
ik heb hier een klacht over ingediend. de eerste keer was de oplossing van de organisatie dat mijn abonnement met een maand verlengd zou worden, kosteloos. het houdt echter niet op. de verkeerd geadresseerde berichten blijven binnenkomen. ook van anderen hoor ik een zelfde geluid. sommigen krijgen zelfs via deze site fishing-mails. ikzelf krijg ook regelmatig fishing berichten, maar weet niet of ze aan deze website gerelateerd zijn.

nu mijn vraag: wat kan ik nog meer ondernemen? uiteraard kan ik mijn account verwijderen. ik weet niet of dan het probleem is opgelost. het zaakje stinkt.er wordt flink geld verdiend met deze site en je krijgt er beslist geen waar voor. heeft iemand anders ervaringen met sportpartner.nl en heeft tips?

sportpartner doet zich voor als gratis site in eerste instantie. als je echter je hele hebben en houden ingevuld hebt, blijkt dat je een ontvangen bericht alleen kunt lezen als je meteen betaalt. en nog fikse bedragen ook, terwijl andere sites het gewoon gratis doen (hardlopen). dus meteen maar mijn profiel aangepast met als klacht dat dit een agressieve slinkse site is, en dat ik daar geen deel aan wens te nemen. ik neem aan dat ze zelf wel mij er uit knikkeren...

voor mij ging het alleen voor een hardloopmaatje en wandelmaatje, ik had ook er bij gezet dat iedereen van 18-75 man/vrouw welkom was. mijn klacht is dat sportmaatjes.nl een uiterst agressieve slinkse op geld beluste site is die ik iedereen kan afraden. niet doen dus. die 50.000 leden die ze hebben? wie kunnen er, als het al klopt, een berichtje retour sturen? ik niet in ieder geval en dat hou ik zo!

(ik ben bijna ook net opgelicht, internet blijkt er inderdaad vol van negatieve klachten over sportpartner te staan, en daar help ik graag aan mee.)