Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ev
evanlierop - 10-06-2013 22:33:22
Geldzaken & Recht

Geld terug ontvangen na retournering

Wij hebben ook zeer slechte ervaringen met enduring. mijn man bestelde een inversietafel (life gear extra luxe). vreemd genoeg kwam er na bestelling en online betaling geen bevestiging van de bestelling. de tafel werd snel geleverd, maar na montage bleek er nergens de naam life gear op voor te komen. ook niet op de doos, de gebruiksaanwijzing, en er was geen pakbon bijgevoegd.
op reclameren, wat moeilijk was door de slechte telefonische bereikbaarheid, reageerde de eigenaar met beweringen als dat life gear top kwaliteit was, dat hij nog nooit klachten had gehad. die hadden wij wel degelijk. we hebben een goedkope kopie geleverd gekregen, en hij bleek nog ondeugdelijk en gevaarlijk te zijn ook, omdat de enkelsteunen, die je vasthouden in de ondersteboven positie, spontaan open gaan.
volgens de consumentenbond hebben wij er recht op dat het apparaat op zijn kosten retour gaat. maar we moeten hem wel eerst een aantal weken de kans geven de situatie op te lossen.
gezien het feit dat we nergens zwart-op-wit kregen wat we precies besteld hebben en de praatjes van deze heer, hebben wij er geen enkel vertrouwen in dat wij ons geld ooit terug zullen zien, of een deugdelijke inversietafel geleverd kunnen krijgen.
we hebben een aangetekende brief gestuurd met gedetailleerde informatie, en nog een waarin we hem expliciet de kans gaven binnen 2 weken schriftelijk te laten weten hoe hij dit gaat oplossen. we zien het echter somber in. hoe kun je je tegen dergelijke mensen beschermen?
overigens, als je op de websites van deze ondernemer kijkt, 'uw massagetafel' en www.enduring.nl kijkt, lijkt het erop dat er meerdere soorten inversietafels te koop zijn, maar op de foto's staat steeds dezelfde tafel. wellicht bestaat het merk life gear voor inversietafels niet eens?