Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tenormin
tenormin - 12-06-2013 10:37:27
Elektronica & TV

Thuiswerk

[quote=valerius-2 schreef op dinsdag 11 jun 2013, 23:43][quote=tenormin schreef op dinsdag 11 jun 2013, 22:06]monique, misschien is deze site iets? in ieder geval geen onbetrouwbare informatie. of het je "cup of tea" is weet ik natuurlijk niet.
http://www.plazilla.com/werken-vanuit-huis-achter-de-pc-en-telefoonof-kinderopvang">hier , het is geen inpakwerk natuurlijk maar je kan het eens op je gemak doorlezen. succes.
ts vraagt naar een betrouwbaar thuiswerk, en wat u nu geeft dat kan u niet garanderen, u kan dit beter niet doen.

hoezo, u kan dit beter niet doen? nota bene een site van het nipo, die ook nog eens waarschuwt dat men niet moet betalen om thuiswerk te zoeken op een site. natuurlijk kan ik niets garanderen, (ik ben geen werkgever!) moet dat dan? wat een onzin, ik neem aan dat monique gewoon kan lezen en schrijven.