Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

le
leverancier_a - 12-06-2013 11:56:55
Garantie & Verzekeringen

Werdt cz mee aan fraude?

Betreft: rectificatie met betrekking beeldvorming cz.

geachte lezer(s),

wij als leverancier (a) zijnde hebben in deze casus telefonisch contact gehad met zowel de zorgverzekeraar en de cliënt. naar cliënt (en nu naar de lezers van dit blog) willen wij via deze weg onderstrepen dat cz natuurlijk niet meewerkt aan fraude.
dit beeld willen wij ten stelligste ontkrachten. hoewel geen kwade opzet in het spel is, hebben wij als leverancier (a) een administratieve fout gemaakt.
noch cz, noch leverancier (b), noch de verwijzer kan in deze casus verder iets worden verweten.

aan onze cliënt hebben wij inmiddels uitgelegd dat er tijdens het administratief proces, door één collega van ons, een verwerkingsfout is gemaakt.
hierdoor is er bij onze cliënt (onterecht) te veel in rekening gebracht. er is aan cliënt uitgelegd dat dit uiteraard zal worden gecorrigeerd.
ook hebben wij aangegeven dat wij als leverancier vooraf al onze declaraties zeer gedegen controleren op onregelmatigheden. waarbij we helaas moeten constateren dat dit in dit geval toch niet tot een juiste afhandeling heeft geleid. in het gesprek met onze cliënt hebben wij hiervoor onze excuses aangeboden.

cliënt was content met onze uitleg en gaat er inmiddels vanuit dat er bij geen van de betrokken partijen kwade opzet in het spel is. wat onverlet laat dat cliënt dit op 24 mei jl. via deze website wel suggereert. dat deze beeldvorming, met name naar cz toe, onterecht is, is cliënt inmiddels duidelijk.
wij als leverancier a hebben cz aangeboden deze beeldvorming middels bovenstaand verhaal op deze (bewuste) site te rectificeren.

met vriendelijke groet,