Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 16-06-2013 12:49:27
Auto & Vervoer

Welke electrische fiets is de beste ?

Mein33 schreef op zondag 16 jun 2013, 12:39: pippa 13 schreef op zondag 16 jun 2013, 12:36: hallo,
het antwoordt is eigenlijk niet welke fiets..... maar welke batterijen (accu's) het best zijn !
de testen die worden uitgevoerd gaan over het gebruik nu en niet hoe de fiets en de batterijen zich houden na b.v. drie jaar. en hoe het fiets gedrag cq. gebruik is.
wordt de fiets alleen voor tochten of ook voor steeds korte stukjes gebruikt. ook is het belangrijk of de fiets ook in de winter en/ of bij weer en wind wordt gebruikten of de fiets b.v. een tijd niet gebruikt wordt.
mijn geant double twist gekocht in 2008 is nog als nieuw maar heeft nu een twee nieuwe batterijen (heel duur bijna de helft van een nieuwe fiets) en ik vind het waardeloos. ik fiets niet veel, alleen met mooi weer en in de vakantie.( vanwege gewrichtsproblemen).en dat is dus niet goed voor de batterijen. ik kan niet zo maar spontaan even de fiets pakken want misschien zijn de batterijen leeg of lopen snel leeg. met lege batterijen is er voor mij niet op te fietsen. zo zwaar, als ik dat kon had ik geen elektrische fiets nodig .hoewel ik ook van iemand hoorde die de fiets alleen op vakantie in oostenrijk gebruikt en toch heel tevreden over de batterijen is.
er moet eigenlijk vaak op gefietst worden en de batterijen moeten helemaal leeg gefietst worden.en dat kan ik niet altijd doen. de batterijen haal ik altijd v.d. fiets en bewaar ze in huis.
kortom laat u goed informeren hoelang de accu's meegaan. en wat zijn de kosten vanr evt. nieuwe accu's. wat is daarop de garantie.
( ik had een jaar garantie op de accu's. dat is dus niets )
ik wens u heel veel succes en wijsheid bij uw keuze.


@pippa 13, deze vraag is al 3 jr oud.