Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ho
howard21 - 16-06-2013 20:41:58
Huishouden & Energie

Uw huis veilig

Bedankt voor de reacties! ik heb inderdaad even wat speurwerk gedaan aangezien ik totaal onbekend was met het bedrijf. daarnaast heb ik ook het idee dat ik mijn medemens in de problemen kan brengen met het verkoop van een dienst die zij eigenlijk helemaal niet willen of nodig hebben. zelf vind ik het ook altijd erg vervelend dat soort verkooppraktijken.

ik wil er even bij vermelden dat ik helaas al een tijd zonder werk zit, wat erg vervelend is maar dat ik betekend zeker niet dat ik dit soort werk wil gaan doen. heb ook een beetje het gevoel dat dit bedrijf mensen daarop selecteren en benaderen.

dus voor mijn mede-werklozen, let hier op. als iets te mooi klinkt om waar te zijn is het waarschijnlijk ook zo. hopelijk zijn er anderen hierbij geholpen, ik ben dat wel.