Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ikbenik
ikbenik - 23-06-2013 20:51:46
Voeding & Gezondheid

Meer wanbetalers zorgpremie

"dit is minister van volksgezondheid edith schippers (vvd) een doorn in het oog. zij wil dat zorgverzekeraars harder achter wanbetalers aan gaan."
dat is bij mij dus een doorn in het oog.
in plaats van dat men gaat kijken waarom dat steeds meer mensen de premie niet betalen gaat men dus vanuit dat steeds meer mensen uit laksigheid die premie niet betalen en op die manier achter de wanbetalers aan zitten.

steeds meer zaken worden uit de basispakketten gehaald en de premie gaat extreem omhoog.

=tijger1 schreef op zondag 23 jun 2013, 20:44: de mensen zouden zelf ook wel wat kunnen bezuinigen.
maar op een gegeven moment kan dat dus niet meer.

=tijger1 schreef op zondag 23 jun 2013, 20:44: en dan nog allerlei aanvullende dekkingen, terwijl ze niet eens weten wat en onder de basisdekking valt. of een dure tandarts verzekering voor twee consulten.
die extra verzekering voor de tandarts heb ik zelf dus ook gedaan.
natuurlijk kun je alleen naar die consulten kijken.
maar struikel maar eens op straat. als dan de tanden kapot zijn mag je wel alles zelf betalen. en dat risico wil ik domweg niet nemen.