Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zo
zonnig - 24-06-2013 16:12:34
Geldzaken & Recht

Jurofoon

Ook ik heb veel problemen gehad met jurofoon. inderdaad een bedrijf waar je naar toe gaat voor hulp. dit zijn gladde jongens hoor. ik heb het op een rechtszaak laten komen en de rechter heeft me ook in het gelijk gesteld en hun vordering voor een groot deel afgewezen. ze waren op 1 punt echter heel leep geweest en zijn op dat punt in het gelijk gesteld omdat ik de door hen, in casu, mondelinge toezegging niet kon bewijzen. op internet stonden toentertijd heel veel klachten van mensen die gebruik hadden gemaakt van hun diensten. een zeer bedenkelijk clubje.

tja, als je niet juridisch bent onderlegd dan leg je het af tegen deze gasten. zij weten hoe je met het bijltje moet hakken.

ik waarschuw een ieder die met hen in zee wilt gaan. niet doen!