Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

HappyHenny
HappyHenny - 25-06-2013 17:38:03
Computers & Telefonie

My easyjet: inlogprobleem

zoekster schreef: dat is goed om te lezen! ik hoop dat ze je probleem kunnen oplossen of je in ieder geval aanwijzingen kunnen geven wat je verder moet doen.

ik las later dat er stond dat ze nog zouden reageren maar als ik binnen 2 dg. antwoord wilde, ik moest bellen. maar dat antwoord heb ik tot op heden niet gekregen. wel kon mijn kennis traceren wat ie fout had gedaan en inderdaad dat was een letter in mijn emailadres. ik kon inderdaad met dat foute adres inloggen en toen heb ik het gewijzigd. de vraag is nu of zij hun mailings nu verder ook wèl sturen naar dat correcte adres... dat vermoed & hoop ik.
over 3 weken moet ik een melding krijgen dat ik kan gaan inchecken. als ik dat ontvang zal ik het pas zeker weten tenzij ze voor die tijd toch nog reageren...