Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jantom
jantom - 28-06-2013 12:51:30
Computers & Telefonie

Htc en hi

[quote=ronaldvvzz1963 schreef op vrijdag 28 jun 2013, 12:45] ik draag geen strakke broeken en de meeste telefoons hebben een aluminum frame wat niet buigzaam is. voor die bedrijfen is het ook heel moeilijk om toe te geven dat het mogelijk een constructie fout is want dat gaan ze veel klanten kosten.
maar je word daar voor gek verklaart als je zegt dat de telefoon buigzaam is want dat kan volgens hen niet en ik ben de enige die dat heeft maar op internet zijn talloze voorbeelden hiervan

ik begrijp je best maar realiseer je dat een mobiele telefoon een stukje pure hi-tech is (op mini-formaat en mede daardoor ook erg kwetsbaar).... er wordt vaak nonchalant mee omgesprongen.
als ik zo'n mobiel zou hebben zal ik er erg voorzichtig en met veel respect mee omgaan.
gelukkig heb ik zo'n stukje vernuft niet nodig....