Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ikbenik
ikbenik - 29-06-2013 10:36:42
Computers & Telefonie

Htc en hi

[quote=wicket schreef op zaterdag 29 jun 2013, 10:26]ben jij jurist of advocaat dan? als een telefoon niet in een broekzak mag, dan moet dat in de garantiebepalingen staan. en als het in de garantiebepalingen staat dat het niet mag, en ze noemen in de handleiding een broekzak-modus, dan klopt er toch wat niet lijkt me.
ze hebben het niet over de broekzak modus.
ze hebben het over:
"stel het volume in zodat het automatisch luider klinkt in je zak of tas."

daarnaast: dergelijke zaken staan nooit in de garantiebepaling maar in de gebruiksaanwijzing/handleiding welke door de fabrikant verstrekt wordt.

komt ook nog bij dat in de handleiding staat:

een minimale afstand moet worden behouden tussen het lichaam
van de gebruiker en het toestel, inclusief de antenne. 1,5 cm om te voldoen aan de eisen voor blootstelling aan rf in europa.


dus dat betekent dat als de telefoon in de broekzak zit, er tussen de telefoon en het lichaam nooit of te nimmer een afstand zit van 1,5 cm!!!!