Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pino123
pino123 - 01-07-2013 08:09:07
Computers & Telefonie

Htc en hi

[quote=wicket schreef op zaterdag 29 jun 2013, 11:16]de rest van de wereld draagt het toestel ook in hun broekzak. en zonder (nederlands) gezeik.

[quote=manwijf schreef op zaterdag 29 jun 2013, 11:15]hoe gaat de rest van de wereld hiermee om eigenlijk? of is dit gewoon nederlands gezeik van iemand die z'n zin wil hebben?

spreek voor jezelf, ik draag mijn telefoon nooit in mijn broekzak, maar in mijn jaszak. ook daar zitten jaszakken in.

@ronald,

fijn dat er telefoons zijn met een aluminium frame. ook hierbij is het glas niet bestand tegen buigen. geeneen telefoon is bestand tegen buigen. of dat nu lukt of niet doet niet terzake. verder beschermt gorilla glas tegen krassen, niet tegen buigen. verder maakt het ook niet uit of je het glas naar je been draagt, als je gaat zitten komen er krachten op de telefoon te staan, waar kennelijk de telefoon niet tegen kan.

je kan hoog en laag springen, gelijk krijg je niet.

@zoekster,

het is toch kanpa dat hij dat kan beoordelen, net nu zijn telefoon stuk is. daar had ts eerder dan mee moeten komen en terug moeten gaan naar hi, niet achteraf nu dat ding stuk is.