Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jpm
jpm - 01-07-2013 12:56:10
Computers & Telefonie

Verschillen in tablets

Bij het kopen van mijn tablet (een surface met windows rt van microsoft) kwam ik erachter dat ik er, behoudens bij wi-fi spots en thuis) niet mobiel mee kon internetten. de aanschaf was al gedaan en terug kon ik na een week niet meer. ik heb me laten vertellen dat je dan een tablet van apple (ipad) of van samsung moet hebben die deze mogelijkheid wel hebben. kijk uit als je dit persé ook wil kunnen, bijvoorbeeld op je werk, tijdens bezigheden buiten enz. misschien dat anderen nog meer tablets weten die dit kunnen.
het geheugen van mijn tablet is 64 gb, terwijl er ook een 32 gb-versie is. dit was een aanbieding (saturn in amersfoort) en de prijs van mijn tablet was maar 4 euro duurder dan de normale verkoopprijs van de 32-gb versie (€ 490 tegenover € 486). ik kreeg er een (magnetisch aanklikbaar) toetsenbordje bij en dat werkt geweldig.