Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ja
janboezeroen - 02-07-2013 23:02:49
Geldzaken & Recht

Gasrekening eneco

Hoeveel huizen hebben gas? als die allemaal gemiddeld (ik ben een van de zuinigste gebruikers in nederland met een gebruik van 400kubmeter) dus als u 2000 kubmeters gebruikt zal u in principe 5x 5=25kubmeter extra betalen het gaat immers gerekend naar verbruik, hoe meer u gebruikt hoe hoger deze bijtelling,, zonder dat iemand dit kan controleren. reken eens uit wat wij met zijn allen meer betalen.
ik heb dit jaar voor het eerst gas, tot nu toe alleen electra, en ben echt verwonderd dat niemand hier over nadenkt. het gaat voor mij persoonlijk inderdaad niet om een groot bedrag maar bereken dit een ongeveer voor heel nederland en in het bijzonder de grootverbruikers die deze rekening toch ook naar ons doorschuiven.
nederlanders zijn kennelijk allemaal rijk en ik ben de enige armoedzaaier omdat ik me druk maak om rekening die schimmig zijn.