Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jokesk
jokesk - 03-07-2013 23:09:58
Computers & Telefonie

Ben mobiel gestopt? prepaid

[quote=zoekster schreef op woensdag 3 jul 2013, 20:05][quote=jokesk schreef op woensdag 3 jul 2013, 18:17]
misschien dat ik dan maar beter ben kan gaan gebruiken. maar.... moet ik daar ook in het buitenland mee kunnen bellen.
wil je dan geen prepaid meer?


ik wil wel nog mijn prepaid behouden maar dan met internet uitbreiden. buitenland bellen heb ik al maar wordt , raar genoeg, van onze 'vaste verbinding' tele2nota afgehaald zodat mijn prepaid tegoed, door in het buitenland bellen, ook niet slinkt. :(
volgens de service van tele2 kan ik met het uitbreiden alleen een ander soort tele2-prepaid pakket (ik bel nog geen €20 per jaar) met verlies van mijn tegoed die, door het verplicht opwaarderen aardig groot (meer dan €96) is maar dan, gek genoeg, volgens de medewerker ook nog mijn telefoonnummer.
het advies van hun ; "dan bel je toch eerst 'even' alles op" en dan ook het verlies van je tel.nr. die ik al 15 jaar heb stuurt me dan toch t.z.t. naar een andere provider.