Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

westhoekje
westhoekje - 07-07-2013 07:14:15
Auto & Vervoer

Zonnepanelen

Vervolg: indien u de order bevestiging binnen heeft kunt u subsidie aanvragen via digid.
de max hoogte van dit bedrag is euro 650.

deze subsidie wordt als volgt berekend: 15% van enkel de materiaalkosten. voor alle duidelijkheid dit slaat dus niet op de loonkosten.

men heeft echter wel besloten om starters een goedkope lening te verschaffen indien men overgaat tot isolatie of zonnepanelen te laten plaatsen.
dit werkt als volgt: de eerste twee jaar betaalt u enkel rente (2,4%) om daarna het bedrag in de periode van 10 tot 15 jaar af te lossen.

uiteraard (hoe kan het ook anders) zijn hier bepaalde voorwaarden aan verbonden.

de w.o.z. waarde van uw woning mag niet hoger zijn dan euro 150.000.
en het is een vereiste dat u een vaste baan heeft.
wie bij een uitzendbureau werkt,. / flexwerkers e.d. kan het dus schudden.

bei zhe wee!
indien u nog twijfelt, er is wel haast bij geboden.
de goedkoopste panelen komen nog steeds uit china / geen zorgen u krijgt daarop voldoende garantie van het bedrijf die ze plaatst (gezamenlijke verzekering van 25 jaar). den haag gaat deze panelen in augustus nog eens met 54% extra belasten.

maken zich zeker geen zorgen dat de chinees straks hetzelfde gaat doen met de producten die vanuit nederland naar china worden geƫxporteerd.