Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tot15karakters
tot15karakters - 07-07-2013 09:08:21
Auto & Vervoer

Zonnepanelen

Dit bericht is getypt op een klaptop, en op de onderkant staat made in china en ik betaal geen enkele euro hiervoor!

verder is de €90.000.000,- vermoedelijk een andere regeling want dan zou friesland meer geld hebben dan geheel nederland.....?

en er zijn plannen maar kijk naar wat ze uitgevoerd en door de 1e kamer kregen.
geen studie boete, en ook de financiële regeling is uitgesteld met kans op afstel...

er zijn in duitsland plannen voor salderen een belasting te geven.
dus gelijk gebruik dus overdag met mooi weer wasmachine draaien bleef gratis stroom maar als ik overdag dure leverde en in de nacht goedkope ga gebruiken en verrekende.. dus saldeerde daar willen ze iets aan doen.
ik lever 5 dagen dure en 2 dagen goedkope stroom.
maar gebruik 1/3 dure en 2/3 goedkope dus moeten ze veel dure verplicht inkopen en goedkope leveren in de avond uren als de zon onder is!
daarom kan er net als in duitsland een regeling komen maar met timer op zowel vaatwasser als wasmachine is dat op te lossen.

als het er ooit doorkomt is het minder voordelig dan nu maar ik zal dan niet binnen 6 jaren maar na een jaar of 10 de kosten terug hebben.
nog altijd beter dan de bank, die met hun 2% en aftrek van 1.2% door belastingen maar netto 0,8% op leverde!

door straks niet op de huidige regeringspartijen te stemmen bij gemeente en provincie, ja er komen weer verkiezingen en stem groen.
dat kan dus zowel groen links zijn als sp.

verder kun je naast pv panelen voor stroom ook denken aan heat pipe, die geven warmte voor een boiler, zowel de douche als de c v ketel kan dan besparen....
deze vacuümbuizen geven meer als de platte platen en hoewel die sterker zijn, ze lopen minder terug en per pijp dus als defect niet gelijk hele paneel.
ook is het een andere techniek en of er ooit subsidie komt???